be2.no – internasjonal matchmaking for Norge

be2 er den matchmakingtjenesten i verden som vokser raskest. Med mer enn 30 millioner single verden over, på utkikk etter kjærlighet. Men det er ikke det eneste imponerende tallet: utrolige 40% av be2 medlemmene hevder de har funnet en partner *! Siden 2007 har single i Norge hatt mulighet til å bruke en lokalisert be2 tjeneste til å finne deres perfekte match på be2.no.

be2 matchmaking metoden


be2 er en vitenskapelig basert matchmaking for single som ikke bare er på jakt etter en partner, men etter DEN RETTE som de kan tilbringe resten av livet sammen med. 60 års erfaring fra forskning på område personlighet og forhold, har dannet grunnlaget for be2s gratis personlighetstest og algoritmen som måler hvor godt be2 medlemmene og deres profiler passer sammen.

be2 anmeldelse

be2 handler om å føre sammen single mennesker som ønsker et langvarig og harmonisk kjærlighetsforhold. Vi tror på at det er en vitenskap å finne langvarig kjærlighet og at be2s matchmakingsystem utfører denne vitenskapen på grei og effektiv måte. Hovedfordelene med et be2 medlemskap er:

  • be2 er gratis frem til du er klar til å forplikte deg. Personlighetstesten, utforming av profil og din personlige liste med anbefalte partnere er helt gratis. Du trenger ikke betale en krone før du er helt sikker på at be2 er riktige matchmaking tjenesten for deg.
  • be2 er trygt. Hos be2 forblir du anonym så lenge du selv ønsker dette og ingen andre be2 medlemmer kan se profilbildet ditt med mindre du vil det.
  • be2 garanterer kontakter. Hvis du ikke har fått opprettet kontakt med minst 10 andre be2 medlemmer i perioden du betalte for et Premium medlemskap, har du mulighet til å forlenge medlemskapet gratis. Bare ta kontakt med be2 kundeservice og gi beskjed om at du ønsker garantien din.
  • be2 har 40% suksessrate!* Vi kommer ikke på en bedre grunn til å bli medlem, men det finnes selvfølgelig mange andre…

 

be2 funker – bare spør disse lykkelige be2 parene!

 

 

be2 ​​på sosiale medier

 

be2 ​​er tilgjengelig på en rekke populære sosiale medier nettsteder:

be2 ​​på Facebook

be2 ​​på Twitter

be2 på Pinterest

be2 på Google +

be2 på linkedin

be2 på venturebeatprofiles

*be2 medlemmer blir spurt om grunnen når de sier opp medlemskapet
sitt. 40% svarer at de ikke lenger trenger et medlemskap fordi de har
funnet en partner.

Norwegian Bokmål