be2.nl - een internationale matchmaker voor Nederland

be2 is de snelst groeiende matchmaking service ter wereld, met een kleine 30 miljoen singles over de gehele wereld die op zoek zijn naar de liefde online. Maar dat is niet het enige indrukwekkende nummer: maar liefst 40% van de be2 leden melden dat ze een partner gevonden hebben*! Sinds 2007, hebben alleenstaanden in Nederland van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een perfecte match te vinden via be2.nl

* Als be2 leden hun lidmaatschap opzeggen worden ze gevraagd wat de reden is om hun lidmaatschap op te zeggen. 40% zegt dat ze willen opzeggen omdat ze een partner gevonden hebben. Dat noemen we nog eens succes!

De be2 matchmaking methode


be2 is een op wetenschap gebaseerde matchmaking service voor alleenstaanden die niet alleen op zoek zijn naar zo maar een partner, maar juist naar DE partner waarmee ze de rest van hun leven willen delen. 60 jaar van persoonlijkheid en relatie onderzoek vormen de basis voor be2's gratis persoonlijkheidstest en digitale algoritmische matchmaking berekening dat de compatibiliteit van be2 leden en hun persoonlijke profielen combineert.

be2 beoordelingen

Bij be2 datingsite gaat het erom dat alleenstaanden gekoppeld worden die langdurige, harmonieuze relaties willen. We geloven dat het wetenschappelijk mogelijk is om de liefde van je leven te vinden en dat be2's matchmaking systeem deze wetenschap in praktijk brengt, op een simpele en efficiënte wijze. Verschillende datingsites vergelijken, zoals op Datingsitegratis.be is een goede manier om te begrijpen waarvoor be2 staat. Voor een beter beeld staan de belangrijkste voordelen van het be2 lidmaatschap hieronder:

 • be2 is gratis totdat u er klaar voor bent om u te binden. De persoonlijkheidstest, het creëren van een profiel en uw persoonlijke lijst van partner aanbevelingen is gratis. U hoeft geen cent te betalen totdat u er zeker van bent dat be2 de juiste matchmaking service voor u is.
 • be2 is veilig. Bij be2, blijft u anoniem zolang als u wilt en geen ander be2 lid kan uw profiel zien als u dat niet wilt. Dit feit wordt bewezen door de positieve datingsites ervaringen die we van verschillende klanten binnenkrijgen.
 • be2 garandeert contact. Als u niet ten minste 10 contacten met andere be2 leden heeft gehad gedurende de periode van uw Premiumlidmaatschap, zal uw Premiumlidmaatschap gratis verlengt worden. Neem eenvoudig contact op met de klanten service van be2 om uw contact garantie te claimen.
 • be2 heeft 40% kans op succes!* We kunnen geen betere reden bedenken om u aan te melden, maar er zijn vele anderen.....

 

be2.co.uk review

be2 op TV

In de be2 TV advertentie, vinden be2 leden elkaar, met wat hulp van een geanimeerde matchmaker. Het ondernemende kleine hartje is de be2 mascotte en slaagt erin de twee alleenstaanden samen te brengen – en ook hun schattige hondjes.

be2 werkt – vraag het aan deze gelukkige be2 stellen!

be2 voor iedereen

be2 is een van de weinige datingsites die open staat voor verschillende segmenten. We hebben de traditionele "man zoekt vrouw" en "vrouw zoekt man" optie. Dan biedt be2 ook gay dating en regionale dating aan. Met regionale dating wordt er bedoeld dat be2 leden elkaar binnen de regio kunnen zoeken. Voor mensen die niet ver willen reizen om hun be2 date te ontmoeten, is regionale dating een uitstekende keuze. Zo kan men aan dating in Groningen of dating in Amsterdam doen.

  Vind be2 op de volgende sociale netwerken

   

  be2.co.uk leads you to the love of your life

  *be2 leden worden gevraagd om de reden waarom ze hun be2 Premiumlidmaatschap opzeggen. 40% van de leden melden dat ze niet langer gebruik willen maken van de be2's service omdat ze een partner gevonden hebben.

  Vind op onze blog meer informatie over be2.

  Dutch