be2.fi – kansainvälinen kumppaninhakupalvelu Suomessa

be2 on maailman nopeiten kasvava kumppaninhakupalvelu, jonka avulla yli 30 miljoonaa sinkkua ympäri maailmaa etsivät rakkautta netissä. Mutta tämä ei ole se vaikuttava asia: 40% be2:en jäsenistä sanovat, että he ovat löytäneet itselleensä sopivan kumppanin*!

*Kun be2:en asiakkaat irtisanovat heidän Premium-jäsenyytensä, niin heiltä kysytään siihen syy. 40% vastaa, että he haluavat irtisanoa be2-jäsenyytensä, koska he ovat löytäneet kumppanin.

be2:n arvostelu


be2 on perustuu yhdistämään sinkkuja, jotka etsivät täyttävää ja vakavaa suhdetta. Uskomme, että rakkauden etsiminen perustuu tieteellinen anylyysi ja be2:en hakusysteemi tekee sen mahdolliseksi.

be2 reviews

  • be2 on maksuton sihen asti kunnes päätät sitoutua. Personallisuustesti, profiilin luominen ja henkilökohtainen kumppanniehdokas lista ovat maksuttomia. Sinun ei tarvitse maksaa mitään ennen kuin olet varma siitä, että be2 on sinulle sopiva kumppaninhakupalvelu.
  • be2 on turvallinen: be2:n parissa anonymiteettisi säilyy niin kauan kuin haluat ja kumppaniehdokkaasi eivät pysty näkemään valokuvaasi ilman suostumustasi.
  • be2 lupaa kontaktitakuun: Mikäli et ole ollut yhteydessä vähintään 10:n jäseneen Premium-jäsenyytesi aikana, niin be2 pidentää maksuttomasti Premium-jäsenyyttäsi. Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja hakea kontaktitakuusi.
  • 40% jäsenistä löytävät Sen Oikean!* Emme tiedä parempaa syytä liittymiseen, mutta on olemassa monta hyvää syytä…

*Kun be2:en asiakkaat irtisanovat Premium-jäsenyytensä, niin heiltä kysytään siihen syy. 40% vastaa, että he haluavat irtisanoa be2-jäsenyytensä, koska he ovat löytäneet kumppanin.

be2.co.uk review

be2 toimii – sinun tarvitsee ainoastaan kysyä näiltä onnellisilta pareilta!

be2.co.uk leads you to the love of your life
Finnish